Deltagerinformation

Fornavn
Efternavn
Deltagerens fødselsdag
Køn
T-shirt størrelse
- du får en JU SommerCamp T-shirt udleveret, så vi har brug for at kende din størrelse (børnestr. 146-176 eller voksenstr. XS-XXL)
Har du nogen fødevareallergier?
- Hvis ja, så uddyb hvilke(n) og hvordan vi skal håndtere den/dem.
Har du en sygdom/diagnose, som vi skal tage særlige hensyn til?
- Hvis ja, hvilke(n) og skal vi i så fald være behjælpelige med at håndtere medicinindtag?

Forælder- / værgeinformation

Fornavn
Efternavn
E-mail
Adresse
Postnummer
Telefonnummer (forældre/værge)

Du tilmelder dig til JU SOMMERCAMP ved at udfylde ovenstående formular og dernæst ved at klikke på den orange knap nederst på siden. Derefter får du en bekræftelsesmail. Tjek gerne din spammail, da den kan risikere at ryge deri. 

VIGTIG INFO: Betalingen foregår via MobilePay. Du får tilsendt nærmere oplysninger herom, når du har udfyldt og indsendt alle oplysningerne. Tilmeldingen er først endelig, når vi har modtaget betalingen, og vi har sendt dig en bekræftelse.

Under camp'en vil vi gerne tage billeder og optage film til vores forskellige platforme som fx website, sociale medier etc. Det er også muligt, at vi får besøg af pressen i løbet af camp'en. Vi sørger naturligvis for, at indholdet på ingen måde kan virke krænkende. Så hvis dit barn deltager i JU SOMMERCAMP, så er det en forudsætning, at I giver samtykke til, at vi må fotografere/filme ham/hende til ovenstående formål.